Helg-1185

Meisterdamine lastega

Panen siia edaspidi mõned meisterdamised ka, ehk lapsevanemad saavad ideid, kuidas aegajalt tegevusetuses vaevalevate lastega koos midagi lihtsat teha. Minu kümnene eriti meisterdamist ei armasta.

Või noh, armastab, kui mina ise idee välja käin ja ka kaasa teen:) Ise ta eriti üksi ei meisterda, vähemalt mitte paberist. Väiksem vajab samuti juhendamist, seega otsisin jälle midagi lihtsat, mille ikka valmis ka saaks. Kuna tegemist on poistega, siis valisin ussikeste voltimise.

Vaja läheb põhimõtteliselt värvilist paberit ja liimi. Boonuseks on plastikust silmad, aga mina joonistasin lihtsalt vildikaga silmad peale.

Võtsin selle video aluseks.

Paber tuleb lõigata ribadeks ja siis kaks riba omavahel kokku voltida ning paberi otsalõppemisel seda liimi ja uute ribadega pikendada. Lõpuks tuleb välja lõigata pea ning keel ja saba. Kokku võttis see rahulik toimetamine isegi paarkümmend minutit aega ja muutis muidu nii ülemeelikud lapsed keskendunuks ja see rahulik olemine kestis kohe pikemalt õhtu jooksul. Boonuseks muidugi oma kätega valmistatud mänguasi, mida uhkusega isale demonstreemimas käidi! Vanem poiss viis isegi oma ussi järgmisel päeval kooli kaasa:)

Jäta oma kommentaar

Sinu e-posti aadressi ei näidata avalikult.