pidu

Käes on reede

Olles praegu algklassis käiva lapse ja koolieeliku ema, siis kahjuks pean tõdema, et minu reede õhtud on üsna igavad ning ühetaolised:) Praeguses koroona ajastus muidugi ei ole väljas käimine enam nii tavapärane ka kui varem. Enne juhtus ikka, et vähemalt aegajalt läksime töökaaslasetega reedel kasvõi veidiks istuma või sain oma kallite sõbrannadega kuskil kohvikus kokku. Praegu on see pigem erand:) Seda lahedam on meenutada neid ägedaid reedeid, mida vanasti sai oodatud.

Oleme oma abikaasaga juba ammu tuttavad ja koos, seega minu reede õhtute eesmärk ei olnud endale kaaslase leidmine. Küll oli mul aga üks sõbranna, kes on täiesti vaba hing ning otsustas põhimõtteliselt iga nädal, kas ta tahab kohtuda selle kutiga, kellega ta tutvus eelmisel nädalal või läheb uue otsingule. Muidugi juhtus selle kõige juures tohutult koomilisi olukordi.

Näiteks üks kord kui olime koos reedet veetmas, siis ta pihtis mulle, et sai hiljuti tuttavaks ühe kutiga, kes talle vahetpidamata helistab ja kohtuda tahab. Ausalt öeldes oli ta paari nädalase tutvuse jooksul mu sõranna juba täitsa ära tüüdanud ning sõbranna igonoreeris ta kõnesid. Ega see väga täiskasvanulik ei ole, aga ega me siis teab kui vanad ei olnud ka. Igatahes oli otsustanud sõbranna endale uue silmarõõmu otsida. Läksime leti äärde jooke tellima ning ei läinudki kaua aega mööda, kui ta ühele järjekorras seisvale kutile silma tegi ja see põhimõtteliselt kohe selle peale meie jooke ostma kukkus.

Mõne aja pärast oli mu sõbranna uue silmarõõmuga juba täielikus jutuhoos, kui kohale ilmus see tüüp, kes teda viimased nädalad piiranud oli. Nad olid nimelt selles samas klubis kohtunud ning kutt oli ekspromt kohale tulnud, lootes mu sõbrannat kohata. Kutt marssis otsejoonses mu sõbranna juurde ja hakkas selgitusi nõudma. Kuna muusika oli vali, siis muidugi see uus noormees ei saanud täpselt olukorrast aru.

Sõbranna andis eelmisele kavalerile üsna kiiresti korvi ja see lonkis õnnetult minema. Kuna aga uus liin tundus huvitav, siis oli muidugi sõbrannal kohe vastus varnast võtta, kui uus kutt küsis, et kes see oli. ” Aaaaaa see, no see oli mu vend!”, vastas mu sõbranna täiesti süüdimatult. Ma veel mõtlesin, et isver, tal on ju päriselt ka vend, ja kui see uus noormees peaks temaga kohtuma, siis ta ju saab aru, et see pole sama inimene. Aga noh, paari nädala pärast oli see teema juba ajalugu ja mu sõbranna oli juba vahepeal mitu uut ja huvitavat tutvust sõlminud:)

Vot siis. Kas sina käid pidudel/väljas pigem oma tuttavatega kohtumas või oled nagu mu sõbranna, kes huviga sõlmib uusi tutvusi?

Jäta oma kommentaar

Sinu e-posti aadressi ei näidata avalikult.